Vår nu tack!

Godkväll!
Vilken regnig och blåsig dag det blev.  Vart tusan är våren egentligen? Träden är fortfarande kala och jag vill se löv och ha värme.
Ebba väntar dessutom som bara den på lite varmare tider då hon ska plantera sin paprika som hon har sått. Varje dag kollar hon hur den växt och om den blivit tillräckligt stor för att få flytta hem till morfar och hans växthus. Men nätterna måste ju vara garanterat frostfria och med tanke på kylan på morgonen så kan de nog fortfarande va frost nattetid.
 
 
Mötet idag på skolan gick bra och jag fick iallafall bestämt mig för vilken inriktning jag ska satsa på. Inte för att den andra inte verkade intressant men för att detta alternativet gör att jag får lite kortare dagar och därmed mer tid med barnen. Kommer sakna ihjäl mig efter dom när dom ska vara på förskolan hela dagarna, och att skola in Hugo i augusti med hur tusan ska det gå?
 
Nu soffläge och inväta veckans roligaste tv pogram med gubbarna från Ullared!

Kommentarer
sofie

Så roligt att hon odlar en paprika, tog ni frön från en egen eller köpte ni frön? ja nu borde verkligen värmen komma, mina blommor jag har odlat börjar bli på tok för långa och stora för sina krukor så de måste planteras ut. Men frågan är om man vågar det nu eller ej!
ska du läsa i höst alltså? så roligt! vad ska du läsa?!

Svar: Hon har tagit från en paprika själv :) Får väl se om den tar sig sedan . Jag ska läsa upp de sista kurserna från gymnasiet eftersom jag va dum nog att inte göra de när jag borde :P
Emmelie

2013-04-29 20:54:57
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Amanda

Ullareds-killarna är fantastiska, måndagens höjdpunkt!:-)

Svar: Haha visst är dom! Jag skrattar som bara den! :)
Emmelie

2013-04-29 21:48:29
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0