Vår trötthet?

Onsdags morgon och vi har redan hunnit med frukost, kojbygge och massa städning (som som vanligt inte syns men ändå) Förstår inte varför jag känner mig så otroligt segstartad om morgonen nuförtiden, kan de vara någon vitaminbrist? Har läst att vårtrötthet är vanligt pågrundav att i många fall är D-vitaminerna i kroppen typ slut efter en lång vinter. Kanske dags att köpa lite vitaminer och äcklig blutsaft?
 
Igår hade vi en underbar eftermiddag nere i Nolhaga. Något jag älskar med Alingsås är den parken med djur, lekplats, härliga promenad vägar och strand i närheten. Nu när våren börjar komma så smått så är de roligare att ta sig dit eftersom man slipper frysa. Nu hade dessutom små djurungar börjat födas, massa små kycklingar och två par helt bedårande killingar fick vi se. Båda barnen var på strålande humör och njöt verkligen över de lilla miljöombytet de blev eftersom vi nu hängt på samma lekplats länge.
 

Kommentarer
★Katta- Mamma till 3 & Gravid★

sv: Tack så mycket :)

2013-04-10 09:38:41
URL: http://kattaaa.blogg.se
Synskadad fyrabarnsmamma

Det är nog så att kroppen är trött efter denna långa vinter men den kommer nog att bli bra nu när våren är på intågande :) Hehe jag trännar också hemma efter att ha gått på ett gym innan... Nu är det sim som gäller... Jag ser att du också har en Hugo :) Min Hugo är 6 år ha en fortsatt och jag hoppas lite piggare än i morse många kramar Carina

Svar: Ja jag tror som du också=) Skoj du kikade in på min blogg, ska in o kolla din med!
Emmelie

2013-04-10 12:42:21
URL: http://carinasnilssons.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0