Flyr hemmet för att inte gå i taket.

Godmorgon.
 
Idag planerar jag fly hemmet, min hyresvärd ska hit o fixa lite och efter gårdagens besök av honom så får jag bita mig i läppen för att inte skälla ut honom. Förstår inte hur man kan bete sig på de viset, en vuxen männsika liksom.
Håller fortfarande alla tummar och tår att ett nytt boende dyker upp snart, men de är svårt eftersom vi inte vill/kan bo hur som helst med djuren.
Vi hade planer på att besöka slottskogen i Göteborg men eftersom folk ska vara här hemma så kan vi inte lämna hundarna, får hitta på något att göra på hemmaplan istället helt enkelt.
 
Igår var det avslutning och gårdsfest på Ebbas förskola. Lika fint som varje år med sång och de fick även möjlighet att spela på sina egen tillverkade instrument. Är så nöjd med att hon går på musikförskola, dom lär sig genom musiken, dansen osv och det tror jag är kanon. Sen så blir alla avslutningar så himla arrangerade, som en riktig skolavslutning.
 
 
 
 

Kommentarer
Yohannas.se

Nee vad har han nu sagt? Ska läsa ifatt vid tillfälle!!

Svar: Nej han bara gör allt för att jävlas nu, jag har ju lagen på min sida och de har han fått reda på nu..
Emmelie

2013-06-04 10:39:06
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Paula

alltså...i dagens läge får ni nog vara glada för det ni får/erbjuds...skit i om det e litet, bättre för barnens hälsa så är det. Något sålänge iaf, så får du friska barn!?

Svar: Jag är lite inne på de tänket med, men inte Johan som total vägrar bo i något som liknar lägenhet. Nu arbetar dom visserligen här hemma o tar bort möglet som EV är farligt, men ändå.
Emmelie

2013-06-04 12:54:16


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0