Sista söndagen i juni.

Söndags kvällen är här och jag sitter i soffan och känner samma förbannade tomhet som jag gjort en tid.
Jag vill tillbaka till mitt mående som jag hade förut, få nya krafer och orka kämpa på men det känns fortfarande så långt borta.
Hållt mig sysselsatt med ett litet besök på Ikea i förmiddags, fick med mig hem lite nya ljus, ett par krukor och sånna smågrejer. Hade det funnits pengar hade de blivit betydligt mer vill jag lova. Hugo sprang omkring där inne som om han var helt speedad, jag vet inte var det va med honom idag men han var inte lätt att ha och göra med och skulle snarare behövt en lång promenad i skogen istället för två timmar i ett varuhus.
Frisk luft blev det under eftermiddagen iallfall, gick ut på andra sidan vägen och började plocka av lite av alla de hallon som finns här omkring. Detta område är verkligen fullt av bär, smultron, blåbär och hallon kommer vi kunna frossa av en hel del under sommaren. Nu inväntar vi bara den där sommarvärmen som just nu lyser med sin frånvaro också.
 
Önskar er en godnatt, ska ta med mig datorn in till sängen och plöja igenom några avsnitt Sons of Anarchy, hjärnan går ändå på högvarv så någon sömn är det inte tal på än på länge.
 
Dagens skörd av bär:
 
 

Kommentarer
Helena

Baka paj nån dag kanske? Jag kan komma å smaka 😁

Svar: Lär äta upp dom som dom är :)
Emmelie

2014-06-29 22:42:28


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0