En tidig morgon.

När kockan ringer 04:45 för att jag ska hinna till första föreläsningen vid åtta, ja då inser jag att det är aningens tufft att pendla och vill bara krypa ner under täcket igen. Får dock vara tacksam över att det är fredag och tänka att vi bara har två föreläsningar innan vi får åka hem igen, det innebär att jag för en gångs skull är hemma innan det blir mörkt och det är inte fy skam.
 
Jag planerar ett par timmars egentid med Ebba på lördag, åka iväg till Allum och kolla affärer och köpa lite presenter inför Hugos födelsedag på måndag. Vi gjorde en sån tripp förra året och det var väldigt uppskattat att få komma iväg ensam bara hon och jag, från båda håll. Det är viktigt att bara få rå om den ena ibland men som ensamstående är det ännu svårare att få till den tiden, Hugo får ju lite tid "gratis" med mig varje dag eftersom han hämtas först och lämnas sist, det innebär att det ofta blir minst en timma om dagen som han får mig för sig själv. Värre är det för Ebba och det är ett himla pusslande för att lyckas hitta den tiden för bara hon och mig, men nu på lördag hoppas jag att vi kan få till det innan dom återigen åker till sin pappa över natten.
 
 
Hur är det möjligt att hon snart blir sex år gammal?
 

Kommentarer
Lina

Jag förstår att det inte är kul att kliva upp den tiden, i morse klev jag upp klockan sex och kände mig helt död.. Så jag ska inte klaga ändå :) Hoppas att du får sovmorgon under helgen och hinner vila upp dig lite!

Kram

Svar: Haha nej mina barn är morgonpigga. Idag är det lördag och han vaknade 05:40 och vägrade somna om ;)
Emmelie

2014-11-14 10:02:32
URL: http://helbraflinga.blogg.se
maria eek

Så mysigt med egentid tillsammans! Jag älskar att gå på stan både med Malva och med Valter :)

Svar: Ja det händer inte alltför ofta att jag har tid att bara ta en, så ska bli mysigt idag. Hugo är lite av en virvelvind och ingen man vill ha med i affärer, men Ebba därimot hon kan ju vara lugn vid speciellt utvalda tillfällen iaf ;)
Emmelie

2014-11-15 01:09:25
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0