Gravidmagen och sjukling.

Godmorgon lördag.
 
Bloggen blir lidande i sjukstugan och kameran har knappt används något alls de senaste, har jag möjlighet så tar vi en gravidfotografering en snabbis under förrmiddagen idag med min syssling som går in i vecka 40 imorgon. Tänka att hon snart har sitt lilla mirakel hos sig, ska bli fantastiskt att se vilken människa som gömmer sig där inne efter att ha fotograferat hennes mage från och till från vecka 23.
 
 
I torsdagskväll fick vi tid på jouren med Ebba, hennes feber ville inte sänkas trots febernedsättande och hon hade fruktansvärt ont i hela kroppen. Sänkan visade sig vara hög och förmodligen hade hon någon bakterie som gav halsfluss liknande symtom utan att visa positivt på halsprover. Nu behandlas hon med pencillin och jag hoppas det börjar vända idag för henne. Än så länge feberfri trots att klockan bara är strax efter sju så är det ett framsteg i sig.
 
 

Kommentarer
Caroline - Foto | Gran Canaria | Mamma

Tack så jätte mycket snälla!! :)

Åh va kul med en gravidfotografering, det & bebisfotograferingar är det jag tycker är absolut roligast :)

2015-01-31 10:14:08
URL: http://carrosungar.blogg.se
Evelina

Hej hopp! Mamma fick ta några kort på oss så länge, hon fick rycka in som fotograf. Men vi kanske kan försöka någon dag i veckan? Eller på lördag? Det är ju min BF-dag så vore kul att ta fina kort på mig, Kenneth och magen då med! Kan du inte planera in oss? Hoppas hoppas! Hur mår Ebba nu? Är det bättre? Ge henne en kram från mig <3

2015-02-01 15:01:24
URL: http://familjenvikholmen.blogg.se
Lina

Va mysigt med en ny liten krabat :)

Håller tummarna för att Ebba blir frisk snabbt!

2015-02-02 15:55:10
URL: http://helbraflinga.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0