Tenta stressen.

Dagen innan första tentan är här och jag är allt annat än taggad.
Kanske beror de på att jag sovit som en kratta och bara fått tre timmars sammanhängande sömn? Kan säga att kaffe och koffeintabletter är mina närmaste vänner i tentatider och det är dom som får mig hålla igång överhuvudtaget. Det ska bli så skönt när detta är över, när tentorna är skrivna och allt man kan göra är att hålla tummarna och vänta på resultatet.
 
 
 När tentorna är över ska jag försöka ta en dag med bara en dag då all fokus går oavkortat till dom. Jag är ständigt på gång i huvudet, alltid steget före och ett tännkbart nyårslöfte för mig borde vara att varva ner, vara mer i stunden och inte stressa hela tiden. Lättare sagt än gjort för en som alltid har tusen bollar i luften, men får försöka helt enkelt.
 
Önskar er en godmorgon och en fin torsdag.
 

Kommentarer
Birgitta S

Härlig Fredag kväll till dig också!
Skall strax lägga mig jobba imorgon börjar 11.30 men har vänt på dygnet totalt gick hem i Måndags och såg fram emot en ledig Tisdag vad infinner sig jo magsjukan från hell på mig och en av sönerna på natten ??? trodde vi var klara med sådana överraskninar men men hoppas att dina tentor gick bra.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Fy då, hoppas ni mår bättre. Jag har gjort en av tre tentor och den gick väl okej, men man vet aldrig. :(
Emmelie

2015-01-10 00:39:46


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0