En överraskning.

Alldeles nyss kändes det som om barnen åkte iväg och idag är det redan söndag, hur är det möjligt?
Jag hoppade in på ett extrapass på IVA i fredags och där försvann ju den dagen på ett kick, igår hängde jag med Henke i tatueringsstudion hela dagen och hemma sedan kraschade han framför tvn och jag fick göra hans sällskap. I fredags passade jag och Henrik på att storstäda vardagsrummet och det gör mycket för helhetsintrycket eftersom man ser rätt in där när man står i våran hall.
Under senare delen av kvällen så tvingade Henrik ut mig på promenad med hundarna, han förklade att jag inte fick komma tillbaka förens han hade givit sitt godkännande i form av ett sms. Jag suckade och tog på hundarna i kopplet och gick ut i mörkret (när tusan blev kvällarna mörka föressten?)
Väl hemma igen så möts jag av en stig med rosenblad som leder ut till vår baksida, där ute har han flyttat bort möblerna och bäddat med madrasser, kuddar, täcken, filtar och en massa värmeljus. Han kan verkligen överassak och göra mig glad djupt in i själen, finns verkligen ingen som någonsin gjort sånna fina saker mot mig tidigare. Så där ute låg vi och kollade rätt upp mot sjärnhimlen och bara höll om varandra. Den gesten kommer jag leva på ett bra tag när vardagskaoset drar igång igen.
 
 
 
 

Kommentarer
Marie

Men oh så romantiskt =D

Svar: Ja verkligen, man blir nästan mållös 😍
Emmelie

2016-08-21 09:58:25
URL: http://sweetwords.se
Mallan

Men åh vilket fint initiativ och så romantiskt!

Svar: minst sagt <3
Emmelie

2016-08-22 11:26:03
URL: http://majzans.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0