En helg med solsken.

Det där sommarlovet jag beskrev varade i en helg, igår drog jag igång min sommar på intensivvårdsavdelningen här på Alingsås lasarett. Jag kommer jobba 80% hela sommaren, så någon ledighet blir det inte men jag behöver inte ta min hemmatid till studier iallfall, alltid något (om jag nu inte återigen får U på tentan jag skrev, då kommer kvällarna gå åt till att räkna på läkemedel)
Vilken start vi fick igår då, massor av information och man blir lite orolig när man tänker på hur mycket man ska kunna på IVA, nu inser jag att alla är nya i början och jag är egentligen inte alls rädd för att fråga, men det är ett stort ansvar att arbeta med så himla sjuka människor och man lär nog få möta många tragedier som man har svårt att släppa sedan. Ser ändå fram emot en lärorik sommar.
 
Barnhelgen är över, idag åkte Liam hem till sin mamma igen och förhoppningsvis blir situationen lite lugnare igen här hemma. Hugo blir nämligen uppjagad när han är här, trots att dom såklart gillar varandra så innebär det nog en liten prövning för Hugo och det är alltid lite skönt med lugn och ro igen efteråt.
Vi fick iallfall njuta av fint väder i helgen, och i båda lördags och söndags så var jag på stranden med alla ungarna, så nu får vi väl räkna oss redo för vardagen igen och sedan ta vara på de fina sommarkvällarna istället.
 
 
 
 

Kommentarer
ensekundtusentankar.blogg.se

Vad är en bal på slottet? Fina foton :)

Svar: Haha det kan man undra, fullt ös!
Emmelie

2016-06-07 15:03:51
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
Marie

Så fina bilder och såklart bra att jobba 80%, hoppas att du slipper studera i sommar då

Svar: Ja det blir nog en bra och lärorik sommar =)
Emmelie

2016-06-07 22:23:50
URL: http://sweetwords.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0