Hej virus!

Mitt i veckan, och jag blir väckt runt fem och kan sedan inte somna om. Jag ska göra kvällen på sjukhuset idag vilket innebär att jag inte kommer vara tillbaka hemma i Alingsås förens midnatt, det blir minst sagt spännande och se hur det kommer gå ikväll. Häromdagen när jag satt och räknade på min timmar under kommande veckor på min praktik så insåg jag att jag ligger lite i underkant, vi ska nämligen hinna med att göra 35 timmar i veckan. Det kommer bli tight men så länge man inte blir sjuk så ska det nog gå och få ihop, varpå jag säger att jag blir aldrig sjuk så det ska nog inte vara någon fara. Igår eftermiddag efter en hektisk dag så kände jag att det började skava lite i halsen och på tåget hem slog förkylningen till med full kraft, halsont, huvudvärk och snuva - hej virustider!
Jag kämpar på, dricker te och hoppas jag ska orka tre intensiva dagar till innan jag får vila i helgen. Som ni kanske förstår så kan jag verkligen inte vara hemma och kurrera mig.
 
Får iallfall dricka kungligt i min nya mugg från Gynning deisgn, sprang förbi den blåa skönheten i måndags och blev helt förälskad.
 

Kommentarer
ensekundtusentankar.blogg.se

Skit för virus men glömm inte svensk honung i! Själv har jag mått illa konstant sedan i lördags och börjar tära på mig psyke något enormt. Vet inte vad det kan vara....

Svar: Men fy, har du fått med dig någon mag-åkomma hem från semestern? Är ju inte helt ovanligt.
Jadu honungen hjälpte inte o efter fem timmar på sjukhuset fick jag ge upp o åka hem, lär inte kunna åka dit idag :(
Emmelie

2016-09-14 08:51:01
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0