En försmak av hösten.

 
Söndag och två semester veckor har passerat alldeles för fort och på tisdag kväll börjar jag jobba igen. Det startar visserligen med en lugn vecka på endast tre dagar, en mjukstart passar mig perfekt.
De senaste dagarna känns det som om hösten har varit här på försmak, det har regnat, blåst och där emellan har solen lyst. Idag mellan skurarna så tog jag med mig hundarna och pojkarna upp i skogen på en promenad och lyckades hitta lite blåbär att ta med hem och toppa yogurthen med iallfall. Jag har fått dille på grekisk yogurth och honung som jag köpt närproducerat häromkrgin, synd bara att tanken är att jag ska påbörja viktväktarna imorgon igen och att yogurth, nötter och honung inte är direkt räknas som nyttigt..
 
Nu ska vi påbörja nattningen i tid, vardagen börjar ju även för barnen nu i veckan och inksolning på fritids för Hugo med sin nya stödperson. Blir ett spännande möte, jag var så himla nöjd med honom från förskolan och det kommer bli svårt att få någon lika bra och lugn som den vi hade där. Får ge det en chans och hoppas på att det är rätt person på rätt ställe helt enkelt, allra helst hade jag velat vara med dygnet runt för att ha koll på hur barnen har det när inte jag är där, kontrollbehov?
 

Kommentarer
Joanna-Livet med psykisk ohälsa

Så gott med blåbär

2017-08-11 16:32:28
URL: http://www.joannahalvardsson.se
angus

härligt att höra att du troget kikar in :) idag har jag bloggat! wooop.
klart att du har kontrollbehov över en sådan sak, det är ju ditt viktigaste som ska ha en person som du kan lita och tro på som stöd

2017-08-20 20:30:41
URL: http://angusfoto.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0