När livet kommer emellan.

Godmorgon.
Jag som tänkte mig tätare uppdateringar får erkänna mig besegrad av vardagslivet. Det är jobb, det är skola och en del aktiviteter som startat för både mig och barnen.
Min lilla minsting har börjat skolan, när tusan hände det? Han är ju min yngsta och kommer ju alltid förbli min lilla bebis fram tills den dagen han i framtiden eventuellt skulle få ett syskon. Hugo har sin resurs med sig i skolan och starten har gått väldigt bra, han kan fokusera på arbetspassen. Det som hitills har varit lite stressande för honom är under rasterna när det är många barn och många energinivåer, men inga utbrott utan endast stress hitills. Under rätt förutsättningar är han en klippa, så smart och så empatisk. När stressen styr och när vi vuxna får svårt att hålla tålamodet, det är då det kan bli problem.
 
Jag har även tagit upp ett gammalt intresse, nämligen ridningen. Jag är uppvuxen i stallet och hade under flera år egen häst. Men livet kom emellan och när barnen varit små och utbildningen varit tuff så har ridningen legat på hyllan. Nu investerade jag i mig själv och har börjat rida lektioner en gång i veckan på ridskolan. Jag är ringrosting i sadeln men märker efter varje gång att mer och mer kommer tillbaka till mig, och det där jävlarannama och oräddheten kommer också tillbaka. När jag är i sadeln är enda gången jag kan koppla bort allt annat och vara i nuet, och det är något som jag tror är väldigt viktigt för mig.
 
Dags att fortsätta morgonkaoset här hemma, och tack till er alla som fortfarande flitigt tittar in trots att det inte uppdateras. Lämna gärna lite fler kommentarer med, så kanske lusten att blogga blir ännu större.
 
 
 

Kommentarer
Hanna Karlsson

Det är inte lätt att hinna med allt som man vill göra. Kul att du börjat rida igen. Det skulle jag också vilja göra. Jag har aldrig haft egen häst men intresset för ridning är stort.

Svar: Då tycker jag du unnar dig den möjligheten, upp i sadeln bara =)
Emmelie

2017-08-28 07:41:29
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Malena

Härligt att det går bra för er!☺

Svar: Tack snälla =)
Emmelie

2017-08-29 10:34:50
Birgitta S

Hej!
Roligt att du tagit upp ridningen igen en av de bästa intressen man kan ha o bra motion på köpet utan att man tänker på det. Jag höll på med hästar o ridning dagligen från 5 års ålder sen vid 19 flyttade jag till Stockholm o tog upp det efter ca 2 år en gång i veckan dyrt som satan i Sholm så jag la ned efter ett år hade fullt upp med kostnader för bostad hade 1 1/2 jobb. Nu när killarna är stora 18 år kollade jag lite igen men här är det så dyrt att bara att glömma så trist. Har en barnomskamrat som bor i Karlstad hon tog upp ridningen för ca 3 år sen när hennes dotter började o det är det bästa hon gjort men kostar hälften mot Sholm. Trött ibland på Sholm mkt folk o allt skitdyrt mina barn eller stora barn brukar säga vi kommer att flytta till något annat ställe. En bodde i Västerås ett år o pluggade där o stormtrivdes o funderar på att flytta dit senare.
Lycka till med ridningen o jobb o barn!

2017-10-15 00:09:57


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0