En jobb-helg.

Godmorgon.
 
Jag har redan haft min "helg" och två dagars ledigt torsdag  och fredag så jag gör nu fyra dagar på sjukhuset och detta är min första helg som ensam ansvarig sjuksköterska på avdelningen. Jag trivs verkligen på jobbet, men det är ju alltid en speciell känsla att jobba helgerna eftersom helgkänslan är så inpräntad och det är då man "ska" vara ledig.
 
Vi hade en planerad trip till Danmark över dagen i fredag och hade sett fram emot en dag på äventyrsbadet. Vi åkte hemifrån tidigt och var i Göteborg och vid färjan redan vid sju, men kom vi med båten? Nej jag blev nekad att åka eftersom man tydligen inte kan resa med vanligt id utan måste ha pass eller något speciellt id. Så både jag och barnen blev ledsna eftersom vi inte fick åka med båten, så vi fick spendera dagen i Göteborg istället och göra det bästa av situationen. Nu måste jag alltså iväg och ordna pass för att kunna åka över till Fredrikshamn, där har vi min lediga dag  på onsdag planerad med andra ord.
 
Idag väntar kvällsjobb igen, innan dess blir det en vända ut i skogen och rasta hundar och barn. På promenaden sist såg vi att det börjat komma blåbär dessutom, perfekt!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Anita

Men mysiga bilder :D :D

Svar: Tack snälla du =)
Emmelie

2017-07-11 09:23:36
URL: http://siliiins.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0