Nedräkning mot semestern.

Nedräkningen mot min allra första riktiga semester har börjat! Denna veckan jobbar jag sex dagar, har alltså fyra slitsamma arbetsdagar kvar innan jag går på två veckors välförtjänt ledighet. Jag har ju alltid sommarjobbat eftersom jag pluggat heltid, enda gången jag varit ledig en sommar är när jag varit mammaledig med barnen. Blir speciellt med betald ledighet helt enkelt.  Vi har en dag på Skara sommarland inplanerad, även biljetter och åkpass till Liseberg. Sedan hoppas jag på små dagsutflykter runtomkring Alingsås, en dag blir det havet. Har någon ett smultrronställe i närheten av Alingsås-Göteborg som skulle passa för utflykt för oss med tre barn i åldrarna 4,5 och 8 år? Hojta till om ni har några tips på semesteraktiviteter.
 
Annars försöker vi ta vara på den lilla lediga tid jag har, med shoppingrundor i stan, promenader häromkring och annars hänger vi med grannarna i området. Vi har ju skolan alldeles i närheten och dit är perfekt och gå om hundarna och barnen behöver springa av sig innan läggdags.
 
Ebba och hundarna sprang av sig ordentligt härom kvällen.
Och tog sig en välförtjänt paus på fotbollsplanen.
Det sparkades sparkcykel intill dammen, en härlig sommarkväll.
 
 
 

Kommentarer
Linda

Härligt med lite ledighet! Vi har 3 veckor kvar på vår semester!
Svar: Ja gud han har varit frisk som en nötkärna hela livet, har aldrig varit någonting med honom;) Så detta får man ju acceptera på ett sätt när de blir äldre :/ Vi får glädjas åt att han varit så frisk som han har varit genom livet :)

Svar: Ja ni får glädjas åt det o tänka att den där
Dåliga synen antagligen inte påverkar han så mycket 😅
Emmelie

2017-07-19 18:43:07
URL: http://hummingbird.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0