En tid för själen att vila.

Igår avslutades en tuff dag med mycket ångest och stress på hästryggen. Jag letar häst att bli medryttare på och igår provred jag tillsammans med en tjej. Ridturen hade allt, grusvägar med ängar och små röda hus omkring, skogsstigar, trav på ängar med blåa blommor och galopp på anlagd travbana i skogen. När jag är på hästryggen  så försvinner stressen och den rinner av mig, jag är här och nu och det är viktigt för mitt tillfrisknande.
 
Snart kommer vardagen igång med allt vad det innebär. Både Ebba och Hugo har det jobbigt i skolan med mycket barn och ljud omkring sig och när kraven blir för stora. Jag är orolig hur de ska bli när skolan valt slå ihop klasser så de blir ännu mer barn och ännu svårare att få välförtjänt uppmärksamhet från läraren. Så less på att de drar in på sådant som är viktigt, barn och vård borde prioriteras i vårt samhälle.
 
Som jag älskar de där fräknarna och ljusa sommarhåret.
 
 

Kommentarer
Sandra

Det är precis så jag tänker också, när inspirationen och motivationen finns att skriva om ett ämen jag älskar, en händelse i vardagen eller bra och roliga tips till er ♥

Håller fullt med dig om att barn och vårdomsorg ska prioriteas, jobbar själv inom förskolans värld och ser hur grupperna bara växer sig större för varje år, och såklart blir det barnen som hamnar i kläm.

Har du varit sjuK?

Svar: Jag är sjukskriven för uttmattningssyndrom. Kram
Emmelie

2018-08-08 16:43:15
URL: http://www.sandraochmoas.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0