Viktväktarna.

Nu börjar det gå sakta! Jag har kört viktväktarna genom appen i typ två månader och jag har gått ner 10kg och är egentligen på samma vikt som när jag blev gravid nu. Kroppen är dock som en bulldeg på jäsning och jag ska snart ge mig i kast med att börja använda mitt gymkort igen. Eller iaf se till att få mig en långpromenad per dag. Jag är nöjd men när jag ser på mig själv så inser jag fortfarande inte att jag gått ner massor, och även om jag fått höra det mycket nu det senaste så förstår man ändå inte riktigt.

Denna vecka hade jag bara gått ner 0,3 kg, antagligen helt mitt egna fel eftersom jag inte ens mätt och skrivit upp vad jag ätit utan ätit på känn och fuskat en del. När målet är nära så slappar man till sig, ge mig styrka och pepp att klara de sista!! ;)


Kommentarer
Stina

Ja känner igen de där.. Ja har inte vägt mig men gissar att ja väger samma som innan om inte mindre. Dock e juha som en bulldeg. Behöver träna men får inte än på flera månader... Får inte ens promenera i backar,, vilket Uddevalla består av. En jädra massa backar!!!



Ja rycker du ska unna dig (inte frossa men du verkar inte vara frossartypen)Det sista går att fixa me hjälp av träning :)

2012-05-09 07:55:18
URL: http://stinaohugo.blogg.se/
Frida

WOW!!! Starkt jobbat!

Vad kostar det att köra WW program med app? Jag blev grymt peppad av att se dessa bilderna!

Och det där med bulldeg... du borde se en bild på min mage! ;-)

2012-05-09 08:11:52
URL: http://elskebarn.blogg.se/
Paula

Bra jobbat, fast dock så gör sig bilderna inte riktigt rättvisa då du står olika nära/långt ifrån kameran!!:/

2012-05-09 21:57:50


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0