En speciell dag.

Idag är ingen vanlig dag för idag är min lillasyster Olivias födelsedag, hurra, hurra, hurra!
18 hela år har hon hunnit bli redan, helt otroligt va tiden går fort och det betyder ju att man med enkel matte kan räkna ut vad jag fyller inom kort som är tio år äldre..
Vi har alltid haft ett speciellt band jag och hon, den äldsta och den yngsta liksom. Vi är nog lite av samma sort, lika rastlösa och galna bäggetvå. Jag hoppas dock hon håller sig lite lugnare än var jag var mellan åren 18-22, att hon lärde genom att se mina misstag.
 
Här är hon tillsammans med en alldeles nyfödd Hugo, en favoritbild sådär <3
 
Fredag och matteprov står på dagens schema, jag är verkligen inte redo och denna gången känns som om det faktiskt kommer bli min första att få göra omprov. Matte har alltid vart en stor utmaning för mig och det är tackvare läraren som jag äntligen förstå, men detta området alltså  - omöjligt!
Håll en tumme eller två för mig idag..
 

Kommentarer
Helena L

Grattis till lillasyster! Håller tummarna för matteprovet! :)

2014-02-28 07:44:25
Caroline - Foto | Gran Canaria | Mamma

Här nere finns det tyvärr ingen lag på 8 - 10 veckor så här är det vanligast när valparna är runt 3 veckor.. Våran "tog" jag dock ifrån två unga killar som hade henne ute sen & hon var full av loppor och andra kryp, intorkad bajs och lera och dom ville inte ens ta i henne.. Kan inte språket så bra så hon kan lika gärna varit en gatuhund som bara höll sig nära dom men dom tog de 350 kr jag erbjöd för henne och drog haha.. Nu är hon en glad och pigg 6 veckors valp (ungefär enligt vet)

Svar: Bra att hon kom till en tjej som dig då, konstigt att de inte borde finnas en lag på hur man behandlar djur. Jag menar de diar ju flera veckor till liksom. Men skönt att veta hon har de bra nu =)
Emmelie

2014-02-28 17:38:41
URL: http://carrosungar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0