Det förstör så mycket för mig.

Godmorgon tisdag.
 
Igår rök fransarna, fick en snabbtid för att ta bort dom eftersom svullnanden borde ha lagt sig. Jag känner mig helt naken och ser helt konstig ut utan, mina vanliga fransar är på utväxt och därmed bra mycket kortare än vad de brukar och sedan är ögonlocken fortfarande svullna. Kan medge att jag allra helst hade stannat  inne idag och sluppit visa mig för andra människor.
 
Magsjukan härjar på dagis igen. I en vecka har lappen som varnar och påmimner om de 48 timmarna suttit uppe och igår var det återigen en unge som kräktes på dagis. Jag är helt jäkla livrädd och sover dåligt på nätterna pga den jäkla ångesten som det innebär för mig när det finns magsjuka runt om. Livrädd att barnen eller jag ska vakna och må illa nattetid, tvättar mina händer så jag fått röda nariga sår. Emetefobi är verkligen ett helvete och förstår så otroligt stor del av vinterhalvåret för mig. Svårt att förstå för andra men jag vet att det inte är helt ovanligt att lida av det.
Nu proppar vi oss fulla med vitpepparkorn, tvättar händerna som bara den och håller våra tummar hårt att vi klarar oss!
 
 

Kommentarer
Helena L

Jag undrar om det inte finns någon terapi att gå som kan minska fobin... KBT-terapi sägs vara framgångsrikt just avs fobier och att själva terapin inte behöver va så många gånger heller... kanske värt att kolla upp ikring? :)

Svar: Ja jag har faktiskt tänkt på de många gånger , känns bara så löjligt ..
Emmelie

2014-01-21 07:47:57
Sofie

Nejmen fy stackars dig med ögonen, känns det bättre nu? Ja fy för magsjuka, hoppas ni slipper den!!

2014-01-25 23:08:07


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0