Djurparken.

 
Vilken härlig dag det blev på Borås Djurpark!
Perfekt väder, men galet mycket folk eftersom det var någon typ av familjedag där idag. Det bjöds på lite frukt, glass och fanns hoppborger blandannat till barnen, mycket uppskattat såklart man gjorde nog att de var en hel del mer folk än normalt.
De båda två härjade runt som bara den tillsammans med sina kompisar och Hugo var minst sagt imponerad av alla olika djuren, Ebba därimot gillade nog helt ärligt lekplatserna mest av allt. När vi gick därifrån så påstod hon minsann att hon inte hade hunnit med någonting, trots att vi var borta hemifrån från 09-16:30 ;)
Jag måste åka iväg på något ensamt med Hugo snart, de få gånger man hittar på något så är det Ebba som får egentid och Hugo får hänga med andra föräldern, visserligen får han egentid då med men på hemmaplan. Ska nog planera in en utflykt som passar han bra framöver.
 
Dags att slå på en film, jag måste hinna se den för att slutföra ett skolarbete i engelskan så lika bra att köra igång medan barnen fortfarande sover.
Hoppas ni haft en fin dag i solen vänner <3
 
 
 

Kommentarer
Hanna Karlsson

Mysig dag!

Sv: ja, vi har också ett syskonpar. Köpte dom förra sommaren.

2014-05-18 09:26:50
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Caroline - Foto | Gran Canaria | Mamma

Ja jag ska verkligen försöka bli bättre på det :)
Trolldeg är helt klart en favorit som funkar i alla åldrar - ofarligt om det åker in i munnen men smakar inte så gott så om ni inte gjorde det tycker jag absolut ni borde pröva :) Med lite karamellfärg blir leran den färg man vill - det är en hit här hemma haha!

2014-05-18 09:53:53
URL: http://carrosungar.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0