Skoldags.

Godmorgon.
 
Otroligt fint väder och jag är iprincip ledig idag eftersom jag och Ebba ska till skolan och hälsa på under morgonen och jag känner att det är onödigt att åka tillbaka till skolan för att bara va med en kort stund.
Funderar på att ta oss en premiärtur ner till stranden, ta med lite mellanmål eller lättare mat och bara sitta och njuta av det fina vädret som är här på besök. Känns som om man verkligen måste ta vara på de fina vädret, i helgen ska det regna igen och vi är ändå uppbokade hela lördagen med gymnastikuppvisning, och besök från Borlänge och söndagen tillbringar jag på jobbet.
 
Den här träningen, haha på riktigt det går inte alls.
Jag skulle behöva något att sikta mot, så tillsammans med min syster och ett par kompisar så har vi tänkt springa ett lopp i slutet av sommaren. Kanske kan de fungera som en morot?
En sak till som kommer göra mig tvungen att besöka gym eller iallfall svettas lite är dessa nya kläder som jag passade på att klicka hem från campadre - ibland får man unna sig själv lite grann och inte bara barnen <3
 
 

Kommentarer
Rebecka

De går dåligt med min träning också:( sprang för första gången i morse på vääääldigt länge. Måste ta tag i de där nu asså😬

Svar: Haha, ja eller huur!
Emmelie

2014-05-22 09:18:27


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0