Uppvisning och läkarbesök.

Godmorgon.
Lagom till helgen så smattrar regnet mot rutorna, är det inte typiskt?
Nåväl nästan hela denna dagen har vi planerad ändå och stor del av den kommer jag spendera med Ebba inför gymnastik uppvisningen. Det ska vara genrep och speciella kläder måste shoppas innan vi är redo klockan två, jag tror det komemr bli en lång dag för henne men det kommer kännas stort för oss alla och se henne tillsammans med hennes kompisar att köra sitt nummer på arenan.
 
På tal om Ebba, igår var det återigen läkarbesök på barnmottagningen angående hennes mage. Vi fick en ny läkare, en kvinnlig barnläkare som var relativt ny i Sverige från Usa och det kändes som om vi förstod varandra bra. Hon ville inte ge upp tanken på att Ebba kan ha förstoppning men ville även påpeka att de kan bero på allergi och symtomen hon har också kan komma av allergi, så nu börjar vi med uteslutningsmetoden och kör med det enklaste först - att köra laktosfritt.
Fyra veckor och sedan träffar vi läkaren igen, har det inte hjälpt så funderade hon på att köra en röntgen på magen och sedan fortsätta utesluta vissa produkter. Känns bra att bli tagen på allvar och att iallfall börjat kampen med att komma på vad det faktiskt är som gör att hon har ont och kräks - lilla stumpan jag ska inte ge upp!
 
Smootien får bytas ut och göras annurlunda numera, jag har hört att mandelmjölk ska va himla gott att ha i.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0