En väldigt tidig ledig lördag.

Att starta min lördag klockan 05:10 var väl knappast det jag hade i tanken igår när jag la mig, tur jag kröp i säng innan tio även fast det var fredag.
Mina barn åkte till sin pappa igår och kommer hem imorgon eftermiddag, det blir så tomt och tyst utan dom och en del av mig försvinner tillsammans med dom, men jag har börjat bli något bättre att försöka ladda batterierna de helgerna istället för att sakna.
Henrik har sin son här varje helg under sommaren nu, så barnfria är vi inte men det är betydligt lugnare tempo med en istället för tre här hemma vill jag lova. Och idag har jag äran att få en heldag med Liam eftersom Henrik tog ett extrapass på jobbet, därav den tidiga tiden uppe trots min barnfria helg.
 
Igår gjorde vi ett litet hundbyte här hemma över dagen, min kompis dotter blev förälskad i mina små vovvar och ville låna dom över dagen för att få promenera med o gosa med. Vi fick utbyte deras genomsnälla Goldenretriver till Hugos stora förtjusning, så vi promenerade ner till stranden och byggde sandslott och fick oss en ordentligt promenad allsesammans - men vart tusan är sommarvärmen? De är ju snart Juli förfasen? Nästa vecka kommer den, jag lovar eftersom jag går på mitt sommarschema då och ej har samma möjlighet att njuta av den längre ;)
 
 

Kommentarer
Mirre

Ohh en golden ni också, här är det också en golden i helgen =D

Nja 5 vill man ju inte stiga upp, gäsp

2015-06-27 12:55:58
URL: http://myflowergirl.blogg.se
angelicasvarld.blogg.se

Men så mysiga bilder - ser ju underbart ut!

Svar: Det var en härlig dag helt klart, idag vaknar jag istället till ösregn :(
Emmelie

2015-06-28 22:35:26
URL: http://angelicasvarld.blogg.se/
Caroline - mamma utomlands

Tack snälla!
Jag har känt stor skam över det men det blir lättare, nu vet jag ju att det inte var mitt fel även om jag var så säker på att det var det då..

Åh en sån kurs skulle jag också vilja gå!

Svar: Det finns säkert lite varstans möjlighet till såna kurser, kika runt vettja <3
Emmelie

2015-06-28 23:47:33
URL: http://carrosungar.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0