Överaskad.

Helgen har gått i ett rasande tempo och jag har inte hunnit med någon återhämtning direkt, men jag är tacksam över helgen som var. Jag fyller 30 (!) år imorgon och igår gick jag iväg på vad trodde var ett försenat kalas för min lillasyster och när jag klev in i lokalen så möttes jag av mina nära och kära som alla var där för och träffa mig. Så himla fint gjort av Henrik, mamma och Olivia som tillsammans ordnat allting och hållt det hemligt för mig.
Jag fick en hel samling glas av Carolina Gynning som jag blivit lite betuttad i, ett armband av Henrik, bidrag till att få sätta mig och bli ompysslad i frisörstolen, massor av blommor och annat fint - så tack snälla ni som firade mig igår, det värmer <3
 
Nu är barnen hemma igen och det är alltid minst sagt kaosartat när dom kommer hem, de har helt andra rutiner hos sin pappa än här. Hugo tycker det är jobbigt med omställningen mellan mamma och pappa och blir alltid extra känslig och lättretlig ett par dagar efteråt. De gör ont i mammahjärtat när man inser hur känslig han är och hur ofta det blir fel även fast han egentligen inte menar illa, han kan helt enkelt inte riktigt styra sina känslor och beteenden alltid.
- Dags att lägga barnen, tända lite ljus och varva ner inför kommande VFU-vecka.
 
 
 
 

Kommentarer
maria eek

Vilken fin överraskning! Grattis i förskott <3

Svar: Tack <3
Emmelie

2016-04-03 22:25:33
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Mirre

Men så fint de fixat för dig och grattis som 30åring =D

2016-04-04 13:42:44
URL: http://sweetwords.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0