Vilken start på helgen...

 
Alltså vilken start på denna helgen, jag märkte redan igår morses att Chezter inte mådde bra. Eftersom jag hade praktik så var jag tvungen och åka iväg och fick skicka Henke till veterinären som slutade tidigare. Han blev sövd och grejad med ordentligt och har jätteont efter sin inflamation, och jag är tusentals kronor fattigare trots att han är försäkrad. 
Såg fram emot en ledig helg med barnen och ladda batterierna men i morses spydde Liam här hemma och jag drabbades av fullkomlig panik. Jag lider ju som sagt av extrem fobi för kräkningar (egentligen är fobin mest kopplad till rädsla att drabbas själv) och hela denna morgonen har jag gråtit och skrikit om vartannat. Jag håller mina tummar stenhårt att detta inte var något smittsamt, så vi andra kan få vara friska.
 
 
 
 

Kommentarer
Angus

åh nej!! dessa djur alltså.. o dessa spyor!
nu är Sue Ellen frisk i alla fall, spydde bara en dag.. 15 ggr..

Svar: Skönt att hon är bättre iallfall <3
Emmelie

2016-04-10 12:42:25
URL: http://angusfoto.blogg.se
Mirre

Ohh men hua, jag minns så jobbigt det var, hua det är 1 år sedan vår älskade Bellman fick somna in. Skönt att det gick bra med er sötis tillslut

Svar: Måste varit tufft, jodå det verkar vara lugnt.Det är en analsäcks inflamation som bildat fistelgångar, väldigt vanligt men också väldigt smärtsamt. Så han äter mediciner flertalet gånger om dagen stackarn..
Emmelie

2016-04-10 16:10:02
URL: http://sweetwords.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0