Det blev inte som jag hoppats på.

Det där psykologsamtalet gick inget vidare. Hon ansåg att jag mådde för dåligt för terapi och tyckte istället att jag skulle gå på rehab. Där skrotades mina planer för att arbeta med mig själv och det känns som alla möjligheter till att börja må bra försvann. Jag hade hoppats så på att tiden hos psykologen kunde vara ett litet steg i rätt riktning till att börja må bättre, men nu blev det inte så och jag vet inte alls hur jag ska gå vidare.
 
Igår hade vi barnkalas för 16 barn i en gymnastiksal, h e r r e g u d vilken pärs det var. Barnen skrek, sprang omkring och det var helt kaos. Jag försökte styra upp det genom bästa förmåga men det gick sisådär. Ebba var nöjd och kalasgästerna likaså, så antar vi får vara nöjda med det. Idag väntas släktkalas för Ebba som fyller åtta dagen efter lucia.
 
Som jag längtar efter snö och ordentligt vinterväder, ljuset piggar ju upp humöret något och skapar mer roliga möjligheter till utevistelse.
En härlig bild från förra året i januari, iskall dag på isen.
 
 

Kommentarer
Malena

Vad är rehab för något? Konstigt att du skulle må för dåligt att gå i terapi. Åtminstone kan det ju vara skönt att prata igenom saker/problem och kanske hitta lösningar tillsammans! Har du funderat på att byta psykolog? Kram till dig!

Svar: Alltså sjukgymnastik med fokus på kroppen istället för psyket...
Emmelie

2016-12-03 16:52:10
Mirre

Härligt att kalaset vart lyckat trots lite tjo och tjim. Men vad tråkigt att inte psykologen kunde hjlälpa dig, han kan ju inte bara skicka vidare dig utan att veta att du blir hjölpt?

Svar: Ja tanken är väl att fokus ska vara på kroppen och inte på psyket, men det känns som om psyket är prio ett och kroppen ska komma i andra hand egentligen :(
Emmelie

2016-12-03 22:43:03
URL: http://sweetwords.se
maria eek

Tråkigt att du inte får någon terapi! Vad får man göra på rehab då?
Att hålla i barnkalas är bland det värsta jag vet haha...
ååå, så härligt det ser ut med is på sjön!
kram på dej fina du!

Svar: Haha ogillar DU som är så fantastisk med barn att hålla barnkalas? Det var verkligen oväntat! Jag får panik inombords, alla skriker, springer omkring och man försöker desperat göra alla nöjda.
Jadu rehab handlar väl lite om kroppen, med lite fokus på stresshantering.

Kram
Emmelie

2016-12-04 01:28:21
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
maria eek

Alltså jag känner väl mest att jag har nog av stora barngrupper på jobbet hehe....

2016-12-05 00:40:32
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0