Om framtidsdrömmar.

Jag kom över en julkalender här bland bloggarna och tyckte det kunde vara lite spännande och besvara några av de frågorna. Det är nog bra för min egen del att reflektera lite kring hur jag ser på min framtid, för just nu är allting så oklart och jag har inga direkta milstolpar att se fram emot.
 
Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla inom närmaste tiden?
 
 Självklart ser jag fram emot att om sex månader förhoppningsvis stå som färdig sjuksköterska efter tre år på högskola och två år av att plugga upp betygen. Jag ser fram emot att visa att trots min bakgrund så kan man nå ett mål om man bara ger sig tusan på det. Sedan vet jag inte i nuläget alls vart jag vill arbeta som färdig, men vårdcentraler, mottagningar eller akuten där det är lite rörelse och varriation lockar nog mest.
 
Jag drömmer också om giftemål, något som jag innan jag träffade Henrik var helt säker på att jag inte ville göra. Nu vet jag inte om detta är en dröm som kommer och uppnå inom den närmste tiden, men det är en dröm och den hoppas jag får uppleva en dag.
 
Sedan drömmer ju jag om ett sista barn, en sista graviditet och allt vad det innebär. Henrik är dock inte riktigt med mig på de planerna, men hela min kropp säger att jag vill uppleva allt en sista gång under bättre förutsättningar.
Vi får se vad framtiden har att erbjuda för mig helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0