En lyckad sås.

Som jag sa innan så äter jag nästan bara fisk och är urusel på att komma på nya recept, så fiskar efter nya glöm inte de.
Men idag lyckades jag iaf kombonera ihop en liten annorlunda sås som jag tyckte blev riktigt god till laxen.

Gör såhär:

Gör en vanligt vitsås och pressa i citron (en smaksak hur mycket) och lägg sedan i en matsked rom.
Voila, klart att servera.

(Ebba tyckte som vanligt sisådär om maten, hon äter nästintill aldrig bra hemma, liksom bara petar i maten o får i sig endast ett par teskedar. Men på dagis äter hon iaf och de är skönt o höra)



Kommentarer
Lena

En vansinnigt god kräftsoppa:

Grundreceptet är inte världsnyttigast, men byt mot lightalternativ, fungerar jättebra!!



1 grovriven morot

2 msk margarin

2 msk vetemjöl

5 dl vatten

1 fiskbuljongtärning

200gram kräftost (välj light)

1 dl creme fraich (välj lätt)

(Lite räkor eller kräftor tex färdigskalade i lag.)



smält smöret, fräs morottsrivet, strö över mjölet. Späd med vattnet blandat med fiskbuljongtärningen. Rör därefter i osten och creme fraichen. Låt puttra lite. Om du önskar häll i skaldjuren, annars bara ät och njut!!!!!!



Busenkelt och fullständigt löjligt gott!

Kram

2010-11-04 23:10:22


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0