26

Vecka 26
Kroppen:
Det är vanligt att man får häftig kramp i t.ex vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna, om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.



Veckorna lunkar sakta men säkert framåt o magen växer.
Lillen rör sig dagligen men vissa dagar mkt mer vild än andra.
Igår innan jag somnade hade jag vääärldens halsbränna som inte ville ge sig (hade köpt tabletter mot de men orkade verkligen inte gå upp o hämta)

Har varit o köpt lite grejer till Tilda nu.
Nytt shampo, ny klotång (den andra borta) sen självklart lite olika godis o ben.

Händerna gör ganska rejält ont idag o när jag cyklade bort till djuraffären värkte dom like hell eftersom jag greppade styret, funkar helt enkelt inte alls som dom ska.
Blev inte sjukskriven av läkaren på vårdcentralen ( fattar inte varför eftersom jag inte kan varken greppa eller har ngn kraft i händerna) Men men har ju läkar tid på mvc på måndag dom förstår säkert.
De är iaf karpal tunnelsyndrom jag har o jag har fått tid till att få skenor på fredag, förhoppningsvis hjälper dom lite mot smärtan.

Så va gjorde man annars igår?
Va uppe hos Malin en stund o satt o kollade tv, annars va de lugnt like hell.

Vi har installerat om hela datan nu så allt som vart sparat är försvunnet , men den kanske blir lite snabbare i fortsättningen.

Orkar inte skriva mer nu, btw så ska bloggen snart bli omgjord.

Over and out

Kommentarer
Sanna

Ohh vem ska göra om bloggen, Huur?

Usch, hoppas dom är mer förstående på mvc då, annars blir det riktigt jobbigt. Ge inte upp annars, gå till en annan läkare eller vad som.

2008-08-26 13:08:53
URL: http://sjoquist.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0