Nej de går inte

Nej nu går de inte mer.
Jag måste till en läkare nu med detsamma.

Gjorde så ont att knäppa bhn imorse så jag höll på o dö, tog ca en kvart med.
Kan inte leva ett normalt liv med detta, o de blir verkligen inte bättre.
Hur ska jag kunna borsta håret? Få på mig kläderna?

ingenting när de gäller att nypa tag i saker som tex man gör vid påklädningen, går att göra utan extrem smärta. För de andra så har jag nada kraft i händerna.. höger är självklart värst.

Vet inte riktigt vart man ska ringa för detta.
Sjukvårdsupplysningen igen så dom kan skicka remiss?
Ngt måste göras.

Klart du får komma på fika Amse.

Kommentarer
Lizette

Ring sjukvårdsrådgivningen så kommer dom slussa dig vidare dit du ska. Det är ju bara att säga hur läget är så får du förhoppningsvis träffa en läkare om det finns något mot detta.. Hjälper inte med alvedon å sånt antar jag eller? Ta hand om dej, Kram

2008-08-23 09:35:03
URL: http://www.paddis.se
Anonym

Men herregud det FINNS INGET DOM KAN GÖRA!!!!!!

Det drabbar några procent av gravida.



spelar ingen roll hur mycket du ringer, det är ingen sjukdom, det är något man drabbas av som gravid och det borde du ha tän´kt på innan isådannafall..



2008-08-23 12:16:15
Jonna

OJOJOJ att man inte ens kan skriva sitt namn... Vissa är ju fan störda på riktigt!! Klart du ska ringa sjukvårdsupplysningen för så kan du ju absolut inte ha det! Förstår att det är jättejobbigt... å för det andra så måste du nog sjukskriva dig med den värk du har, för du kan ju inte göra ngt pga den!!

2008-08-23 12:24:59
Lena

Hej gumman!

Jag är opererad för karpaltunnelsyndrom. Hittills i högerhanden, skall göra vänster med, med det får vänta ett tag till. Det som händer är att i handleden finns ett tunnelliknande "vävnadsrör" som alla senorna till handen löper igenom, och när man får dessa problem så svullnar tunneln, kan man säga, så att senorna kommer i kläm. Det gör både ont och gör att man kan förlora rejält med kraft i handen. Jag hade även domningar och känselbortfall. Det man kan göra och det som skenorna hjälper till med är att hindra handen från att böjas för mycket bakåt eller framåt, då blir det nämligen ännu mer trångt. Försök å tänk på det innan du får skenorna, det var det ända som hjälpte mig. (skenorna, när jag hade dem i 6 månader i väntan på operationen, hjälpte mig jättemycket!)



Hoppas det blir bättre!!!!



Kram Lena

2008-08-23 18:29:07


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0