Godnatt

Förstår va Lizze menar nu, hon skrev för ett tag sen i sin blogg om att de liksom "kraffsade" inifrån magen, precis som dom sitter o river en, sjuk konstig känsla o jag förstår verkligen inte hur den lyckas med de där.
Den har legat o vridit o vänt på sig som fan nu de senaste timmarna, tror inte alls han vet hur han ska ligga där inne, tyvärr finns de nog inte överdrivet många alternativ kvar att testa heller.

Min säng e störd, tror madrassen pajjat, de går liksom ner på ett ställe i sängen.
Sjukt obekvämt, skönaste sängen ever har ju Sanna iaf.. den vill jag ha nu ;)

Kommentarer
Sanna

Haha jaa den är rätt nice min säng, har bästa bilden på dig i den med. Dock ska vi köpa ny säng ;)

2008-09-15 23:16:44
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Sanna

joo ovanligt, men har ingen ork till att ens plocka fram datorn, är bara för trött för allt, så bloggen får vila tills jag hittat lite pigghet, förhoppningsvis snart.

2008-09-16 00:01:30
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Lizette

Javisst känns det liksom sjukt det där.



Jag tycker inte att du ska oroa dig. Jag har haft ont i magen i flera veckor och vissa dagar har jag bara tillbringat i soffan med värmedynor både bak och fram och sen har det försvunnit. Det är så i dessa veckorna och inget att oroa sig för. Lyssna bara på din barnmorska, hade hon varit orolig för dig och barnet hade ni fått åka in. Dom vet vad dom pratar om. Och du får gärna ringa mig om du är orolig, jag har ju lite erfarenhet iaf. Kram hjärtat!

2008-09-16 10:12:15
URL: http://www.paddis.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0