Ny vecka

Jodå Johan lagar mat han också ibland, bara de att vissa maträtter gör jag bättre, och ber han mig o jag känner för de så kan jag ju göra de.

Igår gick verkligen dagen jätte sakta o jag hade hur tråkigt som helst, men va trött o inte de minsta motiverad till att försöka hitta på ngt heller.
Lite orollig va jag även för lillen eftersom han/hon rörde sig mkt mindre än normalt, fast kanske den också hade en trött dag igår?
Kände ju sparkar iaf, även om de inte va ofta.

Johan stackarn är jätte förkylld o jag hoppas verkligen inte de smittar mig, men chansen finns ju om man säger så=)

Har absolut inget vettigt att säga överhuvudtaget, är bara så grymt uttråkad o trött på de mesta just nu.
Som Johan säger - Kan inte bebisen komma snart?
Nej men tiden kan väl gå lite fortare?

Kommentarer
Lizette

Ha en bra dag gumman!

2008-09-08 09:50:16
URL: http://www.paddis.se
Anonym

Hej Emmelie. Jag läser din blogg varje dag och jag har noterat att det verkar som om du drar det tyngsta lasset, så att säga. Fram tills nyligen så var det du som jobbade men du kunde inte fortsätta pga att du har ont i dina leder, och så ska vi ju inte glömma bort att du är gravid oxå. Jag kanske har fel men det känns som att din kille inte riktigt förstår vad som förväntas av honom, för som jag har förstått det så jobbar väl inte han? Tycker att det verkar vara du som går ut med hunden, du verkar laga mat och städa mer än han och till råga på allt så är du ju gravid och har jätteont!? Sedan läser jag ganska ofta att han gör saker som sårar dig, och man kan ju bara gissa vad det är...



Jag kan ju givetvis ha fel eftersom jag inte känner Johan men jag verkar inte vara den enda som har fått den här uppfattningen. Hoppas inte att du tar detta som kritik, se det som en påminnelse, det är lätt att blunda för saker och glömma bort vad man egentligen förtjänar.



Jag tycker att du förtjänar bra mycket mer än vad du verkar få.

2008-09-08 15:05:46


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0