Tidig morgon

Runt sex vaknade Ebba, men jag va trött så jag tänkte lite välling o hon somnar igen, ack så fel jag hade :)
Hon låg o tjötade i sängen o sparkade o drog i mig, sen låg hon i min famn o myste , ganska mysigt o ligga o dra sig så med en liten solstråle jämte sig.

Femte dagen med GI nu idag, de känns helt okej ändå, men jag e liksom inte van vid att laga två mål mat om dagen, så de e jobbigt o ta sig den tiden, även om jag brukar göra lite större sats till middagen så jag kan äta de dagen efter.
Åt iaf en god lasagne igår, så lunchen e ordnad.
Undra om de händer något på vågen?
Snart gjort en vecka o de står ju att de e normalt o tappa 1-2 kilo i veckan, jag hoppas fan de hänt ngt på våg o cm för annars känns hela skiten lönnlöst.

Fick gjort en del saker igår iaf.
Tvingande Johan till Arbetsförmedlingen o hjälpte han prata med dom o försäkringskassan.
Killen på ams va iaf trevlig, annat kan man säga om dom på fk.
Nu måste han bara ringa ett samtal till sin handläggare på fk o få henne gå med på ett möte tillsammans med ams så ska dom prata ev lönebidrag.
Sen ska han ju ringa han som ev kunde ordna praktik idag med, tro mig jag håller alla tummar o tår , tänk nu om dom inte tar emot en praktikant?
Då skiter sig planerna en del :(

Skulle nog ta en promenad med Nina o lilla Alvin idag, hoppas de blir av för annars finns absolut ingenting o göra.
Måste röra på mig, smatidigt som de e jobbigt när kroppen e heelt matt o slut på energi av GI, hoppas de lägger sig snart.

Kaffedags nu kanske?


nymasserad

Kommentarer
Rebecka

Haha vadå? Jag va sjukt seriös på bilderna! :D

Du ska se att de säkert hänt en del på vågen. De brukar väl hända mkt första veckan för att kroppen tömmer sig på vätska å ställer om sig men sen kan de väl stanna upp lite grann! Men ge inte upp även om de inte är så stor skillnad!

Hoppas de går bra för Johan också.. Skulle ju vara skönt att höra att han fått en praktikplats så han kommer ut ur lägenheten lite grann..

2009-08-05 13:17:33
URL: http://rebeckalandin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0