Goda nyheter

På fredag hämtar vi äntligen nyckeln till vårar nya hem och kan sedan ha möjlighet att sakta men säkert börja fixa o flytta saker.
Ska bli så skönt, äntligen!
Ser fram emot de o ska självklart lägga upp bilder så ni får se hur de ser ut o så vi har ngt o gämföra med sedan när vi gjort ordning.

Idag ska vi på babybad med Ebba, sista gången tillsammans med spädbarnsgruppen så de känns som om man får passa på.
Har tvingat med Johan eftersom han bara varit med två gånger och jag tycker att han ska passa på, de e ju roligt o se när hon har skoj liksom!

Andra planer för dagen har jag inte, funderar på o gå till hälso en sväng i eftermiddag o kanske se om man kan lämna Ebba i barnrummet för iaf 10 min till o börja med.
Har ju varit där vid ett par tillfällen o hon börjar känna sig säker där nu.

Haha har kommit fram till att Ebba är en liten pedantisk dam.
Ligger de tex en liten liten bit papper på golvet ca en cm stor så tar hon den o kommer med den till mig, alltid samma sak o hon vill inte att de ska ligga på golvet.
Har tillomed testat o rivit sönder lite toapapper o lagt runt o hon plockar flitigt upp de o ger de till sin mamma, söta unge :D

Sitter o kollar på Ikea nu, så sjukt mkt fina saker som man vill ha till nya hemmet.
Förstår självklart man inte kan köpa allt nytt utan sakta men säkert får byta upp sig, men tänkt va underbart de hade varit om man hade haft chansen o bara byta bort allt gammalt o in med nytt?


Denna sängen eller en sånhär vit skulle jag kunna tänka mig till Ebba eftersom ena sidan går o ta bort när hon blir större, perfekt ju!


Måste ju även slänga in en bild på syrrans mage som faktiskt börjar bli ganska rejäl nu trots att hon bara är i v 19, tror de e en stor liten klump som kommer komma till världen där i slutet av april :D




Kommentarer
Sanna

Snart är det äntligen dags alltså :D Jag säger bara det, måla innan ni flyttar grejer hahaha, kommer bli dödsjobbigt annars. Har helgen ledig om du behöver hjälp med penseln, har ju vanan inne ;)



Pussar

2009-11-25 14:29:56
URL: http://spetan.blogg.se/
Sanna

Just det, rosa grejer? Vill ha eller inte vill ha? Två runda mattor, fransgardin och annat små skit bland annat, annars åker det åt annat håll :) Puss igen.

2009-11-25 14:30:43
URL: http://spetan.blogg.se/
Lena

Hej där!

En sådan säng har ju jag till Jonathan, är grymt nöjd med den. Funderade länge innan jag köpte den, för jag ville ju ha något som kunde användas länge!



Kram

2009-11-25 16:31:14
Anonym

Ska vi göra som jag sa med säng....vi tar eran gamla och så köper vi den där till Ebba...kanske vi kan inhandla den på Ikea i Örebro när vi kommer på kalaset....å då kan ju vi ta med gamla hem så Ebba har säng när hon kommer å hälsar på farmor....längtar..........sååååååå kram...kram

2009-11-26 16:39:12


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0