Äntligen börjar de släppa.

Jag har fått träna idag trots att jag var opepp och nu i efterhand måste jag säga att de känns bra. Men jag har tappat lite motivationen och jag vet inte varför. Antar sånt går upp och ner.
Vi har även haft besök här av pappa (morfar) och Mattias (plast morbror?) och Ebbas rädsla för Mattias börjar ÄNTLIGEN släppa lite. Hon har nämligen vart så rädd att hon bara skriker, blundar och vägrar ens va i samma rum som han. Men idag har de släppt och jag hoppas vi kan fortsätta ha de så.

Det damp ner en tidning i min brevlåda förut idag så efter berget med disk och en dusch så ska jag tända massa ljus och försöka mig på att koppla av och läsa den.
Jag måste lyssna på kroppen som försöker på alla sätt och vis att säga:Emmelie ta de lugnt!, men jag vet bara inte HUR. Snart hoppas jag kunna få den hjälpen och lära mig konsten att koppla av och coola ner.



Kommentarer
Bella

Jag borde också lära mig hur man stressar av och kopplar av. Förut kunde jag lägga mig i badet med lite mousserande, lugn musik och lite tända ljus och det funkade, men utan det mousserande så tappar det ju all effekt nu :P

2011-01-19 20:37:45
URL: http://bbella.blogg.se/
Bella

Jo han ser genast mycket äldre ut när han klippt sig. Det är som om man klippt bort flera månader av hans liv, ha ha.



Bloglovin? Nej.. Följer dig här bara.

2011-01-19 20:48:41
URL: http://bbella.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0