Det varade bara ett kort tag.

Det där med att Ebba gav mig sovmorgon till klockan sju varande inte direkt länge, nepp nu är vi tillbaka till vanliga vanor att stiga upp klockan sex igen - Jäsp!
Hade velat komma iväg på ett besök i simhallen med fröken nu idag eller i helgen, hon har tjatat så om de så jag vill verkligen göra de innan skolan och all stress börjar igen.

Stel i kroppen idag, men i eftermiddag blir de ett pass challange (stationsträning) Sen kan man nog unna sig att dippa lite grönsaker ikväll.
Helt otroligt att man är så fast i att gå ner i vikt och att man inte är nöjd som man är. Jag ser verkligen inte ner på andra överviktiga men jag vill verkligen inte va de själv och jag intalar mig själv att gå jag ner och väger ett visst antal kilo så kommer självkänslan stiga.
Nopp nog om vikt, dags för kaffe!

Ni vet väl att genom att följa mig på bloglovin så kan ni lätt hålla koll på alla uppdatteringar och få ett mail om när jag bloggat. Perfekt, så leta upp mig där =)


Kommentarer
Josefin -Happy Days-

Ah, jag vet hur det är med morgontidiga barn, de tvingar upp mig i ottan med o jag som ville njuta av sovmorgon på sonens jullov, haha...



Ja det är otäckt då de små råkar illa ut så det känns alltid skönast o kolla, men visst kände man sig samtidigt larvigt nojig då det inte var någon fara alls.



Kram o trevlig start på helgen!

2011-01-07 08:20:47
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
HANNA

Vad söta ni är :)



Anmäl dig till dagens blogg!

http://hannalovisasol.blogg.se/2011/january/d-a-g-e-n-s-b-l-o-g-g.html

2011-01-07 09:17:10
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/
melindaoja

Hejdu :)

fett fin header/design :)

P&K

2011-01-07 10:31:18
URL: http://meliindakristina.blogg.se/
Hanna

Jag tycker du är fin och ser inte överviktig ut. Men jag förstår vad du menar, man hakar upp sig på småsaker så lätt. Jag har samma tankar som du :/. Har dock ingen önskan om att gå ner ett visst antal kilo, vill bara komma till en punkt där jag känner mig nöjd när jag tittar mig i spegeln.. jobbigt.

2011-01-07 10:52:04
Bella

Jag tycker inte att du ser överviktig ut men jag förstår nog hur du menar eftersom jag själv alltid varit den som gnällt på min vikt.



Liam fyllde 2 år i augusti. Hur gammal är din tös?



//Bellsam

2011-01-07 14:30:06
URL: http://bbella.blogg.se/
Joannah

Hittade hit via FL!



Är faktiskt rätt bortskämd med sovmorgon, mina pojkar kan lätt sova till 09-10 tiden på morgonen när vi är lediga! Härligt!

2011-01-07 15:32:10
URL: http://joannah.bloggplatsen.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0