Ett stort steg för mig.

Jag fick gjort en del av mina måsten. Handlat lite grejer så jag klarar mig någon dag till innan storhandling och att dammsuga av golven och fått gjort disken. Fy satan va tråkigt de är med sånt där hushållsarbete alltså! Hade jag haft möjlighet så hade jag anställt en som kom o tog lite mer grundligt en gång i månaden iaf.

Kommit av mig lite med träningen, eller ja jag hade idrott igår och tränade i Lördags. Men sålänge man kör sin vardagsmotion och inte fuskar alltför mycket så antar jag att man kanske håller sig på vikten man befinner sig på. Men hjärnspökerna dom ropar och skriker på mig många gånger dagligen och samvetet får sig en rejäl törn så fort jag inte följt mig till punkt och pricka. Har faktiskt bokat in en tid med kuratorn på skolan på Torsdag och ska snacka lite med han om matnojorna och stresshantering.. Det är ett stort steg för mig och jag hoppas han kan hjälpa mig hitta någon lösning på problemet.

Kom igen Emmelie, du ska nå dina mål!! Pepp pepp pepp!


Kommentarer
Sandra, Colins mamma

Åh kan inte förstå att COlin blir 2 nästa gång han fyller år. Jag försöker också få till vardagsmotionen tillsammans med bra mat och sluta stressa. Det går inte skitbra men hoppas du kommer på fötter igen snart!

2011-01-25 19:02:13
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0