Inte jätte peppad.

Nej hörrni visa att ni finns! =)

Dålig update igår men efter Ebba somnat så la jag mig på soffan under en filt och kollade film. Försökte bli av med förkyldningen genom att vila, gick sisådär kan jag påpeka =) Men men sålänge de bara är snorigt så klarar jag av skolan.







Såg denna film igår när jag låg och försökte kurrera mig -Life as we know it och jag tycker att har ni tid över så är detta en trevlig liten komedi att fördriva tiden till.


Nåväl Ebba ska få vad med moster idag, åka buss dit med sin pappa och bara få några timmar själv där borta. Tror de kommer va bra och att Della möjligtvis kanske kommer va lite trött i huvudet av allt hennes prat sedan=)









Ska surpla i mig kaffet och göra mitt allra bästa för att vakna till liv. Ska försöka se möjligheter med måndagar istället för att vara bitter över att helgen är över. Haha men de är faktiskt lättare sagt än gjort när man sitter här trött förkyld och inte alls sugen att gå iväg och prestera i skolan. Men -Ny vecka nya möjligheter.. Och de bästa av allt.. En vecka närmare våren!


Typ såhär jag ser ut när jag inser de är måndag ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0