Tänk om man kunde hjälpa dom alla.

Jag säger godmorgon utan att vara de minsta pigg, även denna natt så vaknade Ebba runt midnatt och pratade, var halvpigg och kunde inte komma till ro. Riktigt frustrerande eftersom det enda man vill är att sova nattetid.

Dagen känns riktigt lång men jag tror den kommer flyta på ganska bra ändå eftersom vi ska se på film på några av lektionerna. Sen imorgon är de ju äntligen fredag! Och då bär de av till Allum för att  shoppa tllsammans med syster och plastsyster. Ska bli skönt att lämna Ebba med sin pappa och bara åka iväg och tänka på sig själv för två timmar.

Idag är samtalet med kuratorn, nervöst men de ska nog gå bra. Måste komma över all dena ångest för mat och motion.. De tar otroligt mycket energi att gå och må dåligt över en sådan simpel sak.

Förresten, vi har planer på att skaffa katt. Tänk så mysigt! Ha en liten goding som vill ligga och gosa om kvällarna + att Tilda (hunden) aldrig blir helt själv. Folk från höger och vänster ber mig ta deras katter, åh tänk om man kunde hjälpa dom alla?

Tilda och vår förra katt Borat som vi tyvärr fick göra oss av med när jag va gravid. Men han har de bra nu=)

Kommentarer
Daniella - mamma till Nea

haha va smal han va där :P men du kanske inte hade kastrerat honom där än? :P

2011-01-27 07:12:35
URL: http://dellisch.blogg.se/
Emelie

Ja, i den åldern händer det ju så otroligt mycket, särskilt med språket!! Visst är det fantastiskt, när man plötsligt kan föra en riktig dialog med sitt barn?

Agnes fyllde 4 år för en vecka sedan. Det är också en spännande ålder. Mycket tankar och frågor har hon och det är så kul att höra hennes resonemang ibland. Hon har tjatat om syskon lääänge och är så glad och förväntansfull och kallar bebisen för "sin"...hihi:)

2011-01-27 09:05:06
URL: http://semlansliv.blogg.se/
johan

vi fixar en naken katt då

2011-01-27 13:45:50


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0