Och så kom regnet..

Godmorgon!

Har sovit som en kratta inatt, dels för värmen och dels för att jag har drömt om jobbet som jag ska börja nästa vecka. Att jag ska tabba mig o göra hundratusentals fel och att de ska bli kaos av allt. Inget jag tror kommer hända egentligen men i drömmen var de så verkligt och varje gång jag vaknat i drömmen så fortsatte jag automatiskt analysera vad jag kunde göra bättre och hur de nu var man skulle göra.

Regnet är här, de senaste dagarna har vi haft underbar värme även om solen inte visat sig på ett par dagar. När Ebba slog upp sina blå vid sextiden så var de alldeles svart i sovrummet fortfarande vilket tyder på kass väder.

Mysigt att jag börjar känna mer och mer rörelser från magen nu. Känns som en liten höna som pickar till där innifrån och jag känner de oftast dagligen nu. Måste ju vara bebis eller hur?
Med Ebba började jag inte känna dagligen förens efter v 25, men då var de ju rejäla knuffar också nu är de mer pickande men va kan de va om inte bebis liksom? Den ligger nog i säte för sparkarna är alltid långt långt ner..
Längtar som en tok till ultraljuder för att få reda på att allt står rätt till.

Fiffi vår katt blev kastrerad i tisdags , stackarn har haft jätte ont men har faktiskt blivt mer kelig sen dess. Hon kryper upp och lägger sig jämte och spinner gott - mysigt!


Kommentarer
Louise - foto

Åh vad mysigt att känna sparkarna. :)

Söt katt!

2011-06-09 18:17:28
URL: http://wizy.blogg.se/
Viola, 22-årig tvåbarnsmamma

När vi gjorde ultraljud när ag vänttade Lea låg hon så långt ner att de ficj hålla på i en timme innan de fick en bild på henne. Fast det blir väldigt tungt på slutet när de ligger så kan jag intyga :)

2011-06-10 00:02:48
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Linda-Mamma till Alfred

Nej tvärtom Ica matkassen är ju billig 400:- så är det 1 veckas middag för 4 personer. Vi är ju 2 och får myyycket mat över! Finns säkert hos dig gå in på Icas hemsida o klicka på matkassen så kan du prova o se om det finns hos dig;) Skit smidigt verkligen,slipper man handla vilket jag hatar o noll inspiration vad gäller vad för mat som skall lagas...vips fick jag ju en superbra lösning!Bara att hämta matkassarna o färdiga recept finns med!

2011-06-10 10:34:32
URL: http://hummingbird.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0