Sjukgymnasten verkar ha pajat den.

Vi har fått lite välförtjänt solsken de senaste dagarna och därför har jag absolut inte suttit vid datan och hängt.
Sen har jag lyckats paja ryggen, eller inte jag utan sjukgymnasten.
Var i Tisdags hos sjukgymnasten för att kolla att de inte är foglossning jag börjat få (får ont i svanken efter att jag har gått bara en liten bit) Dom sa att nej de är inte foglossning och gjorde massa olika övningar på mig, skulle böja mig på olika sätt o dom vred benen i olika vinklar.
 Efter de är min rygg paj och jag kan knappt gå alls utan en extrem smärta, så igår fick jag gå till läkaren och få starka smärtstillande utskrivet. Känns skit!

Graviditeten flyter på, vecka 18 och jag längtar som en tok efter ultraljudet om några veckor eftersom jag känner mig så sjukt nojig! Vill bara få de överstökat och sedan sluta oroa mig.
 Har inte gått upp så mycket i vikt än vilket också känns kanon (de gjorde jag nämligen med Ebba) Har gått upp ca 4,5kg och helt ärligt så tror jag jag hade gått upp minst hälften av de om jag ändrat kosten så även om jag ej va gravid. (innan åt jag ju minimalt med kolhydrater och fett) Medans jag nu äter normalt, så som sagt i stora hela är jag nöjd över den viktuppgång eftersom jag antagligen hade gått upp en del bara genom o sluta äta som jag gjorde innan.

Massa svammel känner jag. Avslutar innan jag fortsätter och skriver en hel novell..



Mammas lilla bustroll som senaste veckan haft väldigt stark vilja och energi som räcker till ett helt dagis ;)


Kommentarer
Sanna

Hahah ja visst kan jag det ;) Bara att hojta till när det är dags :P

2011-06-02 11:28:01
URL: http://www.sannascloset.wordpress.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0