Kloka ord.

Har inte haft tiden och prioritera datan alls idag för nu var första gången jag satte mig ner. Kan meddela att jag fick ett resultat jag är nöjd över på engelskaprovet vi hade förra veckan 107 av 117.

Hade möte med min hälsocoah efter skolan och de känns verkligen bra! Vi fokuserar mycket på hur jag ska lära mig minimera stressen och hur jag ska få bättre självkänsla (för den är verkligen på bott) Maten och träningen är också en viktig del i allt självklart. Idag sa hon något klokt till mig - Försök fokusera på det du tycker är okej att äta istället för att lägga all energi på de du inte tillåter dig göra. Och ska verkligen försöka göra de för dessa mat och träningsnojor är inte hälsosamma.

Ikväll ska jag verkligen göra mitt bästa att varva ner ordentligt. Tända massor av ljus, måla naglarna i någon ny färg och lägga mig läsa en bok. Ta vara på de lilla lugn man har!

Från igår kväll då Ebba bestämde sig för att vakna och ligga uppe och kolla tv med mig istället. Mysigt när de bara händer ibland ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0