Börjar kännas hopplöst.

Ingen bebis i sikte!  Hade lite känningar igår med sammandragningar och lite ont i ryggslutet men de la sig efter bara en liten stund.
Försöker hålla mig igång idag med så har tagit en promenad med Ebba in till stan och köpt en ny fisk till hennes akvarium.
Att man kan vänta så otroligt på något, jag hade verkligen förhoppningar eftersom jag trots allt var öppen osv men börjar tappa hoppet och tro att jag ska behöva gå över.

Ska försöka lura Ebba på en liten vila nu, hennes kära mor är aningens trött.

Kusinerna igår, Ebba är så duktig och hjälpsam med lilla Nea.


Kommentarer
Anonym

Jag gick över 12 dagar med min dotter. Rätt segt tyckte jag DÅ, men nu i efterhand är jag glad att jag

Gick över tiden en födde förtidigt.. Träffade ett par på neo avd som skulle stanna kvar i 14 veckor, minst! Så hellre gå över tiden än föda förtidigt. Men det är klart att den sista tiden är jobbig som tusan!! Och lite extra för sig som verkar ha haft en jobbig graviditet..

Lycka till! Tror förresten att det är en liten pojk i magen, en jag har alltid fel så det är väl en tjej! :)

2011-11-04 12:15:51
Clara

Jag vet att livet är hopplöst när man är där du är nu, men ett tips är att planerna upp helgen med roliga saker, likaså början av nästa vecka. Och bara tänka att längta ut bebisen kommer va skittrist, gör nå kul istället, åk och bada, shoppa på stan, tvätta och vrålstäda allt ni har hemma om man så ska städa linneskåpet. Och tänk på att eftersom du redan är öppen en del öppnas du för var dag som går UTAN värkar! Och vips är bebisen här!

2011-11-04 15:44:35
URL: http://cklaris.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0