Ett speciellt datum att födas på.

Nätterna känns som flera dagar långa, när man vrider och vänder på sig och verkligen försöker sova men utan att lyckas mer än korta stunder. Kollar på klockan för att se att tiden stått stilla och det nästan bara gått en timma.
Man har alltid lite förhoppningar att man ska vakna av värkar under natten (För visst känns det mer troligt det drar igång då?) Man blir besviken varje morgon när man vaknar och inser att det fortfarande finns ett enda tecken på att bebisen skulle vara på väg ut.

Ledig dag från dagis ifrån Ebba och vi får försöka hitta på något. Eventuellt blir det en sagostund på bibloteket sedan och senare en promenad till mamma för att hämta cykeln som jag lämnade där igår. Frågan är bara om jag kan gå hela den vägen. Tyngdlagen har ju inte haft någon större verkan hittils, så har inga stora förhoppningar på det denna gång heller.

11-11-11 - Bebis kom ut, speciell dag att födas på!

Blivande storasyster börjar alltid dagen med: Åh min lillasyster, kom ut nu <3


Kommentarer
Nina

Nähä, lilla bebis nu är det dags att komma ut! Det hade vart kul om den kom idag men å andra sidan så väntar den säkert tills imorgon bara för att retas. Håller iaf fortfarande tummar och tår att den kommer snart så du kan bli den glada mamman du vill vara. Den meningen ser dum ut men du vet vad jag menar...? :)

2011-11-11 08:53:41
URL: http://ninafinaballerina.blogg.se/
Linda-Mamma till Alfred

hihi tack. Inte hänt ngt än ser jag..låååångdraget;)

2011-11-11 17:40:20
URL: http:// hummingbird.blogg.se/
Maria - mamma till Liam ☆

så jobbigt när det ligger så långt bort! förhoppningsvis hinner ni in innan värkarna blir alldeles för jobbiga!

2011-11-11 18:00:08
URL: http://fashionstars.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0