Jag vet att det jag gör duger!

Man blir verkligen ledsen när människor tar alla chanser det får till påhopp, och att sedan säga att de är för att hjälpa är ju ren och skär skitsnack.
Vad får de ut genom att trycka ner en annan människa? Nåväl jag skiter i de nu och tänker inte ödsla tid att publicera personens sista kommentar som jag fick, som var rena påhopp om hur otrygg dotter jag hade och vilken dålig mamma jag var.( Jag har dessutom goda aningar om vem det va som skrev dessa påhopp, trots att den fegisen gömde sig genom att vara anonym )
Jag VET jag är en bra mamma för Ebba och jag är helt säker på att ingen annnan hade gjort det bättre än jag.


Endast två lektioner i skolan sen hoppas vi att de är uppehåll så jag och Ebba kan försöka spendera ett par timmar utomhus efter dagis och skola, frisk luft gör susen!

Dansklänningen är på och det dagliga myset med lillebror/lillasyster:

Kommentarer
Frida

Du gör inte mer än rätt som skiter i den personen som skrivit det där påhoppet. Precis som du säger så är du en otroligt bra mamma och jag ser upp till allt du gör för din dotter. Du gör så mycket mer än vad andra hade orkat skola, graviditet, 3 barnsmamma och mig och Kaisa på det. Som jag sagt tidigare, du måste vara stålkvinnan.

jenny

klart du duger!!! Tycker du är jätteduktig som fixar att plugga och vara gravid...samtidigt som du tar hand om hela hemmet med allt vad det innebär!! Kämpa på...snart är du i mål både när det gäller graviditet och skolan!

2011-10-12 16:52:34
Anonym

Jag håller med dig, att det är drygt med folk som beter sig så... Jag vet inte vad dom får ut av det, eller jo jag vet att dom bara mår sämre i sig själva av att bete sig så, men dom förstår inte det...

2011-10-13 17:33:57
URL: http://godhelpjamaica.blogspot.com
Fahm

Wilma har en precis likadan klänning. Hon har den varje dag när hon kommer hem nästan

2011-10-19 19:53:19


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0