Morgonens tankar.

Ebba har sovit som en kratta och vaknat massor inatt, trots att febern gett sig av. Nåväl den ungen har helt enkelt inte tid för sömn. Ska snart testa att ta bort sovtiden på dagen och se om det resulterar i bättre sömn nattetid.
Men JAG är beroende av den vilan, som höggravid med sammandragningar och foglossning är det skönt och lägga sig och sova en stund.

Enligt 1177 så ska Ebba vara smittfri efter två dagar med pencillin men jag har alltid hört tre dagar? Någon som vet?

Försökt göra mig till att tända lite ljus här till barnpogrammet på morgonen men Ebba har nyss vart och blåst ut alla, hon gillade inte mysfaktorn direkt länge.
Shoppingsugen som attan, vill köpa bebiskläder, börja få storstädat och få ordning. Haha min syster säger jag inte är ute i tid denna gång.. Har ju inte förberett något, kanske dags att börja? ;)

Går in i v 32 idag och äntligen känns de som inte magen har exploderat så där jätte mycket till växten den senaste veckan. Vad tycker ni?


Kommentarer
Älvan

Du har en helt underbar mage Bönan! Hoppas allt är bra med dig. Jag hoppas verkligen att det hela vänder för det tär på tok för mycket på hela vardagen.

Förresten, om du är promenadsugen eller något annat så kan du alltid säga till. Jag aktiverar mig en del för att glömma allt det negativa och fokusera på det bra, vilket gör att jag själv mår mycket bättre.

Kram på dig

2011-09-10 17:07:53
URL: http://dubbeldiagnos.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0