Dags för kontroll.

Idag vankas 5-månaders kontroll av Hugo. Nervöst som attan eftersom det är dags för dos nr 2 av vaccinet. Kan ju bara hoppas han inte blir lika dålig som sist, men jag är inställd på det. Gör så ont i mammahjärtan när de sticker honom och han blir så ledsen och inte förstår vad som hänt. Tur det är för en god sak!
Ska bli spännande och se hur mycket han växt, i snitt har han ju gått upp ett kg (!!) i månaden, nu har han visserligen börjat röra sig mer men samtidigt har det gått mer än en månad sedan vi var där sist.
Jag ska se till att få prata av mig ordentligt om hans dåliga sömn och hans numera dåliga matvanor. Tidigare älskade han allla smakisar, nu går inget hem längre. Han kväljer sig, spottar ut eller skiter helt i att svälja.
Hur kan det ändra sig så? Han gapade efter skeden förut och var riktigt hetsig.
Får väl amma tills han är i Ebbas ålder, haha nej skämt o sido tur ammningen funkar och jag har ett par månader på mig innan jag tänkt sluta.

Favoriten, ligga naken och sprattla. Duktig pojke som skyler sig med ;)


Kommentarer
Frida

Vet precis vad du menar med att det börjat krångla med maten! Vi hade kommit igång med en mat-smakis per dag och så gröt till kvällen. Men nu har Iris börjat kväljas och spotta ut bara. :-( Här beror det nog på tänderna. Kan det vara så för Hugo med? Iris har haft mellan 38-39 graders feber i 4 dagar nu och man börjar skymta två små bissingar där nere. Har gått tillbaka till helamning igen, men hoppas att vi kan ta vid där vi slutade med maten snart igen. Lycka till på BVC!

2012-04-30 11:48:46
URL: http://elskebarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0