En lång dag.

Puh vilken dag!
Hugo har legat på runt 39 graders feber och självklart varit gnällig och inte alls sig lik. Ebba har haft utbrott som avlöser varandra och jag är nog världens dummaste mamma för att man inte får äta bullar varje dag. Tror vi har en trotsperiod framför oss nu igen eftersom det hållt på sedan i fredags.
Så jag lägger mig tidigt idag, och förresten det här med viktvätarna går inte lika bra nu som innan. Eller jag sköter mig helt enkelt inte till punkt och pricka pga extrem trötthet och situationen här hemma. Bara att hoppas jag inte får någon chock på onsdag när jag ställer mig på vågen!

Man ser tillochmed tydligt hur dålig skrutten varit inte sant?

Kommentarer
Stina

Hugo har sin "lilla" period nu.. O feber med hosta på de.. O syskon på de... Ja, han e helt enkelt inte lätt att tillfredsställa just nu :(



Tror ja sovit ca 5 timmar på tre dygn, jag står upp men de vete sjutton om ja hade gjort om ja vatt själv (vilket ja snart blir)?! Ja beundrar dig som orkar! Mitt tips till dig är att inför mer gröt, det tipset har du redan fått o testat dock... Hoppas du får ordning på det snart! Helt otroligt att du orkat så här långt!

2012-04-24 11:18:20
URL: http://stinaohugo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0