Håll tummarna.

Vill börja med och säga TACK till alla som lämnade en kommentar om hur dom gjort med deras småttingar gälllande nattsömnen.
Fick tipset av många att ge en flaska ersättning, läste precis ett repotage om det och det ska inte göra någon skillnad. Sen så rekomenderar dom inte att börja ge så stora barn ersättning utan om man tror de är hunger det beror på istället börja ge gröt kvällstid (vilket jag börjat med nu)
Imorgon ringer jag BVC, antagligen kommer jag få exakt samma tips som jag redan fått och testat men vill ändå få häva ur mig hur jobbigt det är istället för att låtsas som allt är som det ska.
Oron ligger väl lite i att något besvärar honom nattetid, att han har ont på något vis. Sedan vet jag att ingen människa fungerar på SÅ lite sömn under så lång tid.

Fortsätt gärna komma med tips, är tacksam för alla råd. Och håll tummarna jag iaf får sova LITE mer inatt.


Kommentarer
Anonym

Jag hejar ju på femminutersmetoden alltså...jag vet, olika uppfattningar huruvida den är bra eller inte, men vi testade den på vår dotter och det kan vi tacka för idag. Nu somnar hon själv(14 mån) vinkar och vill inte att man är i rummet när det e läggdags. Visst har hon vaknat av och till också, men ger man ingen respons på det så tröttnar de små och somnar om. Nu vet jag att du hatar denn metod, men den gör underverk! Visst jobbigt de första dagarna, men sen så! Våga!!:)

2012-04-22 22:49:07


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0