En dag som alla andra.

Igår tog Johan en ledig dag. Han har jobbat över rätt mycket det senaste så det var skönt att ha lite avlastning här hemma. Minns att någon kommenterade inlägget om varför Johan ej hade barnen mer, ja han är borta på veckorna mellan 06:30-17:30 och sedan kan han ju dessutom inte gå iväg med Hugo eftersom han bara ammas. Så jag är rätt själv dagligen och även rätt själv helger då jag oftast gör det mesta.

Ebba fick sig en tur till leklandet och jag och Hugo fick mig en stund på stan. Han sov gott för en gångsskull och jag kunde shoppa något så himla spännande som strumpor till Ebba. (Hur är det möjligt att de ALLTID försvinner?)
Unnade mig själv en suchi så lunchen var himla god här hemma.

Nåväl nu hinkas det kaffe för Hugo har återigen haft en såndär natt då han vaknat i snitt var trettioende minut. Men men efter kaffe och frisk luft så brukar man ju bli lite mänsklig igen.

Ha en god fredag!

Finaste tulpanerna som Ebba valde på hjärte-dagen<3


Kommentarer
Monia - med bulle i ugnen ♥

sv: kan tänka mig att det inte är kul alls :( Oj så stor.. jag är rädd att jag ska få en klump jag med, men jag antar att kroppen är på nåt vis gjord för att få ut dem ändå så det är väl kanske ingen större fara.. Men jag har nån slags konstig bild i huvet av att spricka verkligen hela vägen och typ dö på kuppen om jag föder en stor bäbis :o Glömde kanske säga att jag har grym förlossningsrädsla - som jag fått gått och prata om, haha :( Men det ska väl gå bra...

2012-02-17 10:20:57
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
nikitaam

Finfin blogg :) Vill du ha lite inspo i form av bilder eller tips på olika och annorlunda webshoppar kika då in hos mig ! :)

2012-02-17 15:22:28
URL: http://nikitaam.devote.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0