Och så kom domen..

Igår var det dags för den där sablans efterkontrollen hos barnmorskan. Vi satt länge och pratade om eventuella framtida barn osv. Förklarade att jag är ju bara 25 så jag har ju många år på mig att skaffa fler men det kommer inte komma inom de närmsta åren, förklarade även min oro att OM de blir fler barn så har jag en oro att nästa blir ännu större!
Vågen visade att jag tappat -14,5 kg men det innebär att jag har 10(!!) kg kvar. Sen fick jag domen, ja jag får inte träna eller gå längre promenader eftersom det blivit en del bekymmer efter förlossningen. Promenader på en halvtimma går bra men inte längre.
Jag får panik, för jag trivs verkligen inte hur jag ser ut just nu, går jag förbi spegeln så skäms jag nästan även om det bara är 8 veckor sedan Hugo kom till världen.
Sötsuget och hungern är extrem när jag ammar, undra om jag nånsin kommer tillbaka i min mindre storlek?


Kommentarer
jossan

Graviditetskilon är inte roliga och man kan må fruktansvärt dåligt. Men som du säger, de e 8 veckor sedan du födde barn! Man får försöka intala hjärnan att det får lov att ta lite tid! Kramar

2012-01-12 07:34:16
URL: http://anglaflikkan.blogg.se/
Eva

Jag fick samma dom.

Jag fick inte göra träna eller prommenera mer än 30min på 1år efter förlossningen.

Absolut inte bli gravid förrän efter minst 2år.

Jag har fuskat, jag har 10kg kvar...(kanske lite mindre nu)

Men NU får jag börja träna, det har varit pissjobbigt.

Men håll ut gumman, du är fin som du är!!

Men verklilgen jag förstår hur du känner, har levt med ätstörningar sen jag var 15år.

1år går fort, alldeles för fort.

YOU CAN DO IT!!

2012-01-12 07:58:27
URL: http://mammabohman.blogg.se/
Stin

Va händer?Varför, va är det som inte är ok?

2012-01-12 08:44:31
Louise&Isabella + bebis i magen- BF 24 januari

det kommer du klart att göra!! Du får låta det ta tid! Fast jag förstår hur du känner, känner redan likadant och jag har inte ens fött ens!!

2012-01-12 09:40:52
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Paula

Men lilla du! 8 veckor? Det e väl ingen fara??!! Vissa tappar allt med en gång, och för andra tar det längre tid:) Dessutom ammar du då kanske man inte orkar träna och så. Det värsta man kan göra är att jämföra sig med andra, bara du mår bra i hjärtat och dina barn mår bra! Jag har haft min dotter i snart ett år och först nu har jag hittat orken att börja träna:) du har all tid i världen:) be strong!

2012-01-12 10:43:27
Louise&Isabella + bebis i magen- BF 24 januari

ja, men det är en liten bebis med. kommer ligga på strax under tre kilo efter senaste TUL. Det gjorde bella med. Jag åkte inte så mycket skridskor direkt, stod mest på isen och kollade på de andra. Men fick ju ett par blickar från folk om man säger så. ;)

2012-01-12 13:21:01
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Viola 22årig tvåbarnsmamma

Låt det ta sin tid, köp hem alternativ till sötsaker som är hälsosammare om det lugnar dig. Får du inte träna något alls? Gå i trappor eller göra enkla övningar hemma? Det finns ju olika stretchövningar som kanske funkar?

2012-01-13 00:32:25
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Frida

Misströsta inte. Även om du kanske inte får träna så kommer ju kroppen att fortsätta förändras. Det var ju trots allt bara 8 veckor sen som Hugo kom, precis som du skriver. Jag har precis som du ca 10 kg att gå ner... men det får vänta. Det är viktigare att allt i kroppen får chans att återhämta sig och komma tillbaka än att man är smal och läcker. Smal och läcker hinner du bli sen!

2012-01-13 13:03:52
URL: http://elskebarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0